Golf Nordic

Gloria Verde Resort


Facebook-f


Instagram

Gloria Verde Resort


Klikk her for forespsørsel

\"rgf-75x75\"
\"iagto-75x75\"
\"monobuggy-75x75\"
\"mgi-75x75\"
\"titleist-75x75\"
\"TM-75x75\"
\"cobra-75x75\"
\"Call-75x75\"
\"henrik-stensson\"
\"puma-75x75\"

Opplev Gloria Verde Resort

5/5

 Gloria Verde er det minste av de tre Gloria hotellene. Gloria Verde fremstår kanskje ikke like luksuriøst som de to andre Gloria hotellene, men servicen er like bra om ikke bedre her. Gloria Verde ligger i en stor hage som går helt ned til hotellets egen strand. Gloria Verde har også gode trenings og spa fasiliteter. Det er mulig å besøke restaurantene på de to andre Gloria hotellene mot eksra betaling.

Golf: Gloria Golf Club som ligger like over veien er Tyrkias største golfanlegg. Her finner ve de to 18 – hulls banene Gloria Old Course og Gloria New Course , samt 9- hulls banen Verde. Dette betyr at det finnes mange kombinasjoner å benytte. I tillegg til de 45 hull finnes det også et stort treningsområde med blant annet driving range i 2 etasjer.

Her nyter du også godt av all-inclusive i klubbhuset på spilledager.  

Shuttle mellom hotellet og golfklubben (ca 5 minutter) foregår med minibuss og er selvfølgelig inkludert.

Golf Nordic har garanterte forhåndsbestilte starttider for gjester ved Gloriahotellene.  

https://www.youtube.com/watch?v=0VyF3CKDzmI&feature=emb_title

 • Om hotellet
 • Fasiliteter
 • Golfbane

The Gloria Verde Resort is the sister property to the Gloria Golf Resort and Gloria Serenity Resort and is a perfect choice from the Gloria brand. This perfect five-star hotel offers a little bit cheaper resort to the Gloria Golf Resort and Gloria Serenity Resort without sacrificing any of the quality and high levels of service-related with the Gloria Hotels and Resorts.

The Gloria Verde Resort was built in its large garden, is proud of an outdoor swimming pool and two indoor pools as well as its private beach. Activities available include, fitness center, tennis courts, water sports and 45 holes of golf are also available at the nearby Gloria Golf Club. There is a free shuttle bus linking the other Gloria Hotels and Gloria Golf Club. Gloria Golf Club is Turkey’s one and only 45-hole golf Club. Home to two championship golf courses, Gloria Golf Resort is a heaven, where golfers can play on the 18-hole Gloria Old and Gloria New courses, as well as the 9-hole Verde Course.

Gloria Verde Resort offers a splendid Thalasso Center, a fitness center, a private beach, football pitches, tennis courts and pools.

Gloria Verde Golf Resort consists of four spectacular restaurants for dining options. The main restaurant Mythos serves a variety of international cuisine, Bazilika is a stylish French restaurant, Garuda boasts mouth-watering Chinese and Thai dishes in a peaceful setting and Select is exclusively for Select Villa guests only. There are four bars and a patisserie as well.

Rooms
Rooms include 144 Standard Rooms (25 m2), 22 Junior Suites (36 m2), 26 Suites (40 m2), 70 Family Suites (40 m2), with the balance of the 293 rooms being made up of suites and select villas.

Room Amenities

• Wireless internet Access
• Sitting corner
• Direct dial phone (extra charge)
• Automatic-control lighting
• LCD-IP TV
• Balcony or Terrace

New Course

Gloria\’s \’New\’ Course is a proven favourite with golfers of all levels, having hosted European Senior and Challenge Tour events PGA of Europe events and the World Amateur Championships.

COURSE INFORMATIONS:

 • Holes: 18 Par: 72, 6.523m
 • Handicap: Ladies 40, Men 36
 • Greens: Bermuda Grass
 • Fairways: Bermuda Grass
 • Lakes: 7 (57.000m²)
 • Total Area: 700.000m²

Old Course

Gloria\’s \’Old\’ Championship Golf Course, has hosted over 20 International Professional and Amateur Championships, with its natural tree lined fairways and water features it is a true test of Championship Golf.

COURSE INFORMATIONS:

The championship Old Course opened in 1997 and has become a firm favourite of golf visitors to Turkey, with beautiful tree lined fairways and views of the Taurus Mountain range it is a pleasure to play and enjoy.

 • Holes: 18 Par: 72, 6.529m
 • Handicap: Ladies 40, Men 36
 • Greens: Bermuda Grass
 • Fairways: Bermuda Grass
 • Lakes: 6 (60.000m2)
 • Total Area: 772.000m2

Verde Course

Gloria Verde Golf Course, one of the top nine-hole courses in all Europe, is located among natural pine trees and lakes. Both seasoned pros and amateurs are at home on the Verde Course as it offers both challenging holes to test the game, as well as holes that are designed to help improve technique.

COURSE INFORMATIONS:

Play the best of the Gloria Courses with the Verde Select Course, combining the stunning Verde 9 hole course with the front 9 holes of the New or Old Championship Courses, to create a memorable golfing experience.

 • Holes: 9 Par: 35, 2.923m
 • Handicap: Ladies 40, Men 36
 • Greens: Bermuda Grass (650m2)
 • Fairway: Bermuda Grass
 • Lakes: 2
 • Total Area: 450.000m2


Reiser med Golf Nordic inkluderer

\"\"

7 netter, all inklusive!

Fantastisk mat og drikke i alle varianter. Minibar fylles opp hver dag.

\"\"

Golf

Dette betyr at det er 4 runder som er bekreftet på forhånd. Alt det du ønsker spille utenom dette booker du selv i proshopen der utfra tilgjengelighet på banen.

\"\"

Transfer flyplass

Vi henter deg på flyplassen når du kommer og kjører deg til hotellet. Når du skal hjem sørger vi for du kommer deg på flyplassen i god tid.

\"\"

24 timers gjesteservice fra Golf Nordic

Vi er tilgjengelig hele døgnet. Skulle det være noe er det bare å ta kontakt med oss på telefon.

\"\"

INGEN depositum

Bestill nå og betal reisen når du skal reise!

\"\"

GDPR

Vi tar personvern på alvor og garanterer at lagring og behandling av kundedata skjer i overenstemmelse med gjeldende lover og regler (GDPR).

Vi er medlem av IAGTO, internasjonal golf turist organisasjon. Så vi har tilgang til destinasjoner i hele verden. Les om våre reisevilkår her.

Kontakt oss ved interesse

post@golfnordic.no


Kontakt

Scroll to Top