Golf Nordic

Titanic Deluxe Golf Belek

Opplev Titanic Deluxe Golf Belek

5/5

Titanic Deluxe Golf er et av de største hotellene i Belek. Her finnes totalt 596 rom og et bredt utvalg av fritidsfasiliteter. 

Golf: Hotellet har sin egen golfklubb,Titanic Golf Club. For mange også tidligere kjent som TAT. Fra våren 2021 vil det være 2 x 18-hulls baner her. Golfklubben ligger direkte ved havet og har en fantastisk utsikt mot Taurusfjellene. De dagene du spiller golf gjelder all inclusive konseptet også på golfbanen. Det vil si at både i klubbhuset og fra boogeybaren kan du nyte mat og drikke uten å dra opp lommeboka. 

Bor du ved Titanic Deluxe Belek er du garantert gode forhåndsbekreftede starttider. Shuttle mellom hotellet og golfbanen inngår og foregår vanligvis med golfbil over golfanlegget.

Titanic Deluxe Golf Belek er et all inclusive golfanlegg av høy kvalitet som ligger ved siden av sin egen Titanic Golfklubb som fra våren 2021 vil bestå av 36 hull. Ved Titanic Deluxe er hver detalj designet slik at ditt opphold skal bli så komfortabelt som mulig. Dette perfekte hotellet tilbyr restauranter og barer som appellerer til mangte forskjellige smaker. I tillegg til buffet restaurantene finnes en rekke a la carte restauranter med internasjonale konsept. Disse kan besøkes mot ekstra betaling. Titanic Deluxe har sitt eget strandområde cirka 300 meter fra hotellet. Hit kan du enten gå langs promenaden som følger elvebredden fra hotellet, eller du kan benytte hotellets egen shuttleservice med båt langs elva som renner forbi hotellet. På dette hotellet finner du også det største treningsstudioet i Belek. Det består av 2 etasjer fullt utstyrt og man kan få kjøpt tilpassede leksjoner fra personlige trenere. I tilknytning finnes også et stort spa senter med basseng.

Titanic Deluxe Golf Belek tilbyr blant sine 596 gjesterom et rikt utvalg av romtyper fra romslige standardrom til forskjellige typer suiter og villaer.

Romfasiliteter

 • Minibar
 • Kaffe / Tesett
 • Led TV
 • Satellitt og Musikk kanaler
 • Internett - tilkobling Connection
 • Direkte Telefonlinje
 • Sentralstyrt klimaanlegg
 • Safe
 • Sminkespeil
 • Hårføner
 • Parkettgolv

Titanic Golf Club

Titanic Golf Club (tidligere kjent som Tat International Golf) ligger pent til blant furutrær mellom Middelhavet og elven Besgoz. Banen hadde tidligere 3 x 9-hulls sløyfer; The River, The Mediterranean og The Forest. Etter den pågående utvidelsen til 2 x 18 hull vil noen av de tidligere hullene bestå men spesielt The Mediterranean området vil få et nytt utseende.

Titanic Golf Club er designet av golfbane arkitektene Hawtree of England.

Detaljer

Åpnet: 01 September 1997
Areal : 1.100.000. m² , 110 hektar
Bunkere: totalt 72 – Fairway Bunker 26, Green Bunker 46
Innsjøer: 9
Elv: Besgoz elven
Driving Range: 36 000 m² 
Putting Green: totalt 3 stk – 400 m² (9 hull), 275 m² (9 hull), 150 m² (5 hull)
Pitching Green: 2 stk– 600 m²
Chipping Green: 275 m²
Maximum Hcp.: Herrer 28, Kvinner 36

Vi er medlem av IAGTO, internasjonal golf turist organisasjon. Så vi har tilgang til destinasjoner i hele verden. Les om våre reisevilkår her.

Kontakt oss ved interesse

post@golfnordic.no

Scroll to Top