Golf Nordic

Tyrkia

Tyrkia, og spesielt regionen Belek, er et populært turistmål kjent for sine mange attraksjoner og golfbaner i verdensklasse. Belek ligger på landets sørvestkyst og byr på en kombinasjon av vakker natur, historiske steder og enestående golfmuligheter.

Fra et turistperspektiv kan Tyrkia skilte med en rik kulturarv og en fascinerende blanding av øst og vest. Belek er spesielt kjent for sine uberørte strender, luksuriøse all inclusive-resorter og et bredt utvalg av fritidsaktiviteter. Regionen byr på ideelle omgivelser for avslapning, vannsport og utforsking av historiske steder.

 

Når det gjelder golf, blir Belek ofte omtalt som Tyrkias golfhovedstad. Her finnes en bemerkelsesverdig samling mesterskapsbaner designet av anerkjente arkitekter, blant andre Colin Montgomerie, Nick Faldo og Peter Thomson. Banene holder internasjonal standard og tilbyr spillere på alle ferdighetsnivåer en eksepsjonell golfopplevelse.

Golfbanene i Belek er kjent for sitt fantastiske landskap, med velstelte fairways omgitt av furuskog og fantastisk utsikt over Middelhavet. Det milde klimaet i regionen gjør det mulig å spille golf hele året, noe som gjør Belek til et populært reisemål for golfentusiaster fra hele verden.

 

I tillegg til golf kan besøkende i Belek utforske Tyrkias rike historiske og kulturelle arv. Blant attraksjonene i nærheten finner du oldtidsbyen Aspendos, som huser et romersk teater som er utrolig godt bevart, og de gamle ruinene av Perge, med et godt bevart stadion, teater og bad. I tillegg byr byen Antalya, som ligger en kort kjøretur unna Belek, på en fengslende blanding av historie, modernitet og fantastisk naturskjønnhet.

Belek byr også på en rekke fritidsaktiviteter for turister, blant annet vannsport, spabehandlinger og luksusyachtcruise langs kysten. Regionens lange sandstrender og krystallklare vann gir gode muligheter for å bade, sole seg og nyte middelhavsklimaet.

 

Når det gjelder gjestfrihet, er Belek kjent for sine hoteller og feriesteder av høy kvalitet, med førsteklasses fasiliteter, spisesteder i verdensklasse og eksepsjonell service. Disse feriestedene har ofte enkel tilgang til golfbanene, noe som sikrer en sømløs og praktisk golfopplevelse for gjestene.

Alt i alt er Belek i Tyrkia et ettertraktet reisemål for både golfentusiaster og de som ønsker en minneverdig ferieopplevelse. Kombinasjonen av fantastisk naturskjønnhet, rik historie og golfbaner i verdensklasse gjør det til et attraktivt valg for turister på jakt etter et variert utvalg av aktiviteter og attraksjoner.

Hoteller vi tilbyr i Tyrkia

Scroll to Top