Golf Nordic

Sirene Belek Hotel

Sirene Belek Hotel

5/5

Sirene Belek Hotel med tilhørende Antalya Golf Club er kanskje et av de beste alternativene for en vellykket golfferie i Belek. Hotellet ligger i et stort grøntområde direkte ved stranden like ved sin egen golfklubb. Hotellet har på grunn av sin service og beliggenhet mange trofaste gjester som kommer tilbake år etter år. 

Golf: Antalya Golf Club er kanskje den fineste klubben i Belek. Her finner vi de to 18-hullsbanene Pasha og PGA Sultan. Sultan er den eneste PGA banen i Belek og var i 2012 vertskap for  Turkish Airlines World Golf Final hvor de 8 høyest rangerte spillerne i verden deltok. Her finnes selvfølgelig også gode treningsfasiliteter.

Shuttle mellom hotellet og golfklubben (ca 3 minutter) utføres av hotellet og er selvfølgelig inkludert. 

Golf Nordic har garanterte forhåndsbestilte starttider på Antalya Golf Club for gjester som bor på Sirene Hotell.

Ønsker du å spille flere baner, ligger både National og Titanic mindre enn 5 minutter unna og vi er selvfølgelig behjelpelig med å skaffe ekstra spill. 

Sirene Belek Hotel tilbyr en utmerket service for alle type ferier; om du reiser som golfspiller, tennisspiller , fotballag eller for en solferie er dette hotellet et perfekt alternativ. Med en ypperlig strand , flere bassenger og et utmerket aktivitets team tilgjengelig ligger alt til rette for en utmerket ferie også utenom golfspillet.

Nyt de velutstyrte rommene, føl deg bortskjemt på det fantastiske spaet eller bare nyt litt kvalitetstid på Sirene Hotell.

I tillegg til buffet restauranten finnes det også et utvalg a la carte restauranter hvor man kan bestille bord mot en avgift. Fet finnes flere barer på området hvorav lobbybaren er et naturlig møtested etter dagens runde golf.

Sirene Belek Hotel har 250 store rom med moderne bad og romslige balkonger eller terasser. Standardrommene er klassifisert som juniorsuiter og er på hele 47m2. Det finnes en sittegruppe på alle rom. I tillegg finnes et utvalg større suiter samt rom i villaer i hotellets hageområde.

Romfasiliteter:

  • Sofa
  • TV
  • Badekåpe og slippers
  • Minibar
  • Te / Kaffe
  • Balkong eller Terasse med sittegruppe
  • Safe
  • Internett - Wifi Free
  • Klimaanlegg

Antalya Golf Club

Sirene Belek Hotell huser to fremragende golfbaner på nærliggende Antalya Golf Club: Pasha og PGA Sultan. Begge banene, planlagt av European Golf Design med David Jones som konsulent er internasjonalt berømte for sine særegne stiler.

PGA SULTAN ble åpnet i september 2003, og siden den gang har den etablert seg til å bli en av de aller beste banene i Europa. Sultan er blant de mest utfordrende banene i Belek. Denne 18-hulls,par 71 mesterskapsbanen er en skarp test med utfordrende hull som slynger seg mellom flere innsjøer og landskapets furuskog. For en ferie med topp golf er PGA Sultan kanskje det beste alternativet i Belek.  

PASHA er en noe kortere bane med par 72 og kan oppleves som en fin skogstur der den ligger mellom furutrærne. Men ikke la deg lure av omgivelsene, selv om banen ofte omtales som en lettspilt bane finnes det mange utfordringer som utfordrer spillere på alle nivåer.

Vi er medlem av IAGTO, internasjonal golf turist organisasjon. Så vi har tilgang til destinasjoner i hele verden. Les om våre reisevilkår her.

Kontakt oss ved interesse

post@golfnordic.no

Scroll to Top