Golf Nordic

MAXX ROYAL GOLF BELEK RESORT

MAXX ROYAL GOLF BELEK RESORT

5/5

Maxx Royal Belek Golf Resort er uten tvil et av de mest luksuriøse hotellene i Belek. Maxx Royal er overbærende ned til hver minste detalj og du vil oppleve prakt både ute og inne på dette hotellet med sine enestående fasiliteter og fantastiske utsikt. Her blir alle gjester behandlet med VIP service.

Golf: Hotellet har sin egen golfklubb, Montgomerie Maxx Royal Belek Golf Course. Som navnet sier er banen designet av Colin Montgomerie og har flere ganger vært arrangør av Turkish Airline Open på Europatouren for herrer. Hull 10 – 18 er flombelyst og kan benyttes til spill på sen kveld / natt. Her inngår all inclusive også ved golfklubben. Shuttle mellom hotellet og klubbhuset foregår med golfbiler og tar ca 2 minutter.

MAXX ROYAL GOLF BELEK RESORT

Det er ingen tvil om at Maxx Royal tilbyr gjestene VIP opplevelser på toppnivå. Alle rom er suiter og de minste rommene er hele 80 kvm store. Hotellet tilbyr et rikt utvalg av restauranter og hele 16 forskjellige barer (noen sesongavhengige). Her finnes også et konditori og her lager de også sin egen sjokolade.

Etter en runde golf er Aven Royal Spa det perfekte sted for å slappe av. Her finnes oppvarmet innendørsbasseng, dampbad, sauna , snøfontene samt en masse tilbud om massasje og spesielle behandlinger.(massasje og behandlinger mot ekstra betaling)

Rom

The Maxx Royal Belek Golf Resorts tilbyr stilige, elegante og romslige suiter med gulv-til-tak vinduer som skaper en perfekt lysstyrke i rommet.
The Maxx Royal Belek Golf har 531 suiter av forskjellige typer med utsikt mot hagen eller over Middelhavet. 

Romfasiliteter

 • Badekåpe og Slippers
 • Jacuzzi eller Dusj Jacuzzi
 • Digital Safe 
 • Wi-Fi Internett
 • LCD TV
 • Vannkoker & Nespresso kaffemaskin
 • Sentralstyrt luftkondisjonering
 • Solseng på balkong eller terrasse
 • Putemeny (5 varianter)
 • Minibar
 • Maxx Assistant Service

Montgomerie Maxx Royal Golf Club
Montgomerie Maxx Royal er en av de mest entusiastiske golfbanene i Tyrkia og har blitt beskrevet som en av de beste banene i Europa.

Design: Colin Montgomerie sammen med European Golf Design
Åpnet: 1. September 2008
Bane: 18 Hull, Par 72,- 6522m

Areal: 260 dekar(104ha), kyst & park / skog  
Handicap :  36 Damer,28 Herrer 
Spikes: Only soft spikes allowed
Greener: Gjennomsnitt pr green ca 600m2
Tees: Fire pr hull 
Fairways: Utfordrende
Innsjøer: 8

Reiser med Golf Nordic inkluderer

7 netter, all inklusive!

Fantastisk mat og drikke i alle varianter. Minibar fylles opp hver dag.

Golf

Dette betyr at det er 4 runder som er bekreftet på forhånd. Alt det du ønsker spille utenom dette booker du selv i proshopen der utfra tilgjengelighet på banen.

Transfer flyplass

Vi henter deg på flyplassen når du kommer og kjører deg til hotellet. Når du skal hjem sørger vi for du kommer deg på flyplassen i god tid.

24 timers gjesteservice fra Golf Nordic

Vi er tilgjengelig hele døgnet. Skulle det være noe er det bare å ta kontakt med oss på telefon.

INGEN depositum

Bestill nå og betal reisen når du skal reise!

GDPR

Vi tar personvern på alvor og garanterer at lagring og behandling av kundedata skjer i overenstemmelse med gjeldende lover og regler (GDPR).

Vi er medlem av IAGTO, internasjonal golf turist organisasjon. Så vi har tilgang til destinasjoner i hele verden. Les om våre reisevilkår her.

Kontakt oss ved interesse

post@golfnordic.no

Scroll to Top