Golf Nordic

Høsttur 2024 – Korineum


Facebook


Instagram

Høsttur 2024
925 €*

Bli med oss på tur 19 – 26 Oktober eller 26 Oktober – 2 November!

Ønsker du å bli 2 uker får du 50 € i rabatt.

 

Opplev Kypros

Kypros er en fengslende øy i det østlige Middelhavet som byr på en rekke attraksjoner for turister, blant annet fantastiske strender, gamle ruiner og gode muligheter for golfentusiaster.

Fra et turistperspektiv er Kypros kjent for sin vakre kystlinje og sitt krystallklare vann. Øya kan skilte med mange strender med blått flagg, særlig på populære turistdestinasjoner som Ayia Napa, Limassol og Pafos. Her kan man slappe av på sandstrendene, drive med vannsport som snorkling og dykking, eller bare nyte middelhavssolen.

 

CORINEUM GOLFBANE

Korineum Golf & Country Club har vært et naturlig golfparadis siden Grand Opening i april 2007. 18-hulls mesterskapsgolfbanen er en dynamisk 6232 meter, 72 par perle designet for golfere i alle standarder og aldre. Den unike designen gjør at golfere kan nyte utsikten over fjell og hav fra hvert hull, noe som gjør det til en fantastisk opplevelse og også en golfutfordring som golfere ønsker å oppleve om og om igjen.

Paspallum-spilleflaten holdes i utmerket stand hele året og med strategisk plasserte bunkere og vannhinder der spilleren står overfor en sann utfordring. Fem tees ved hvert hull gir spillere på alle nivåer muligheten til å nyte runden sin. Dra nytte av leiebilen ettersom noen av hullene er designet rundt bakketoppene, dette vil ikke bare tillate leken å være mer avslappende, men også gi spillerne en sjanse til å absorbere den fantastiske naturlige skjønnheten i området rundt.

Reisen inkluderer

7 netter, HB frokost og middag

Fantastisk mat og drikke i alle varianter.

5 runder golf

Dette betyr at det er 5 runder som er bekreftet på forhånd.

Transfer til og fra flyplass

Fri shuttle mellom hotell og golfbane.

24 timers gjesteservice fra Golf Nordic

Vi er tilgjengelig hele døgnet. Skulle det være noe er det bare å ta kontakt med oss på telefon.

GDPR

Vi tar personvern på alvor og garanterer at lagring og behandling av kundedata skjer i overenstemmelse med gjeldende lover og regler (GDPR).

*per person I dobbeltrom, tillegg for singelrom 189 €.

Fly er ikke inkludert.

Kontakt oss ved interesse

post@golfnordic.no


Kontakt25

Scroll to Top